Wielercafé in schouwburg met in de hoofdrol Mike Teunissen en Wout Poels

Foto: © Wout Poels - Facebook.

Op donderdag 28 november wordt de Bolzaal van Schouwburg Venray omgetoverd tot een gezellig Wielercafé. De fanclubs van Mike Teunissen en Wout Poels organiseren samen met de landelijke organisatie BikeWriters een bijzondere wieleravond met presentator Frans Pollux en gasten Bert Wagendorp en Peter Winnen.

Het Wielercafé begint om 20.00 uur. In een bijzondere ambiance is wielrennen natuurlijk het centrale thema. Maar er is meer…
Interviews worden afgewisseld met muziek, verhalen en prachtige beelden uit de koers.Hoofdgasten van de avond zijn natuurlijk Wout Poels en Mike Teunissen. Zij worden geïnterviewd door presentator Frans Pollux die terzijde wordt gestaan door Bert Wagendorp, Volkskrant-

columnist en bekend van het boek Ventoux. Pollux blikt met de gasten en het publiek onder andere terug op de geweldige Tour de France van Mike Teunissen en neemt ook het seizoen door met Wout Poels.

Verder zal ook regionale wielerheld Peter Winnen aanschuiven en zijn eigenzinnige kijk naar voren brengen. Met de hulp van videobeelden herbeleven we samen mooie wielermomenten. Naast wielerverhalen en smakelijke anekdotes uit de koers, is er ook muziek en literatuur. Bovendien is er als klap op de vuurpijl nog een verrassingsgast aanwezig zijn. Wie dat is, houdt de organisatie nog even geheim. Kom met je wielervrienden dus naar Schouwburg Venray op donderdag 28 november.

Reacties