Heerlijk genieten van Thais eten bij Thai Bhaan

Foto: © Thai Bhaan.

Vanaf nu is héérlijk Thais eten een feit! Recent in Venray; Thai Bhaan. Thai Bhaan kookt op bestelling en spreekt met u, nadat de boodschappen zijn gedaan, de dag en het tijdstip af waarop het eten klaar is. Bereid u voor op een Thaise smaaksensaties. Sawasdee!

Wassana Phasikai en woon nu 10 jaar in Nederland. Een van zijn passies is koken. Men heeft hem met regelmaat gezegd; Waarom niet van je passie je werk maken? Zodoende heeft Wassana besloten om de alom bekende Thaise smaaksensaties te gaan delen met anderen.

Anders dan restaurants, kookt Wassana uitsluitend op bestelling in haar luxe privé keuken.

Bestellen en thuis genieten
Thai Bhaan kookt op bestelling. Je kun kiezen uit een aantal vaste menu’s. Variatie is mogelijk. Bij varkenshaas kunt u ook kiezen voor garnalen. Bekijk hier de menu’s.

Thaise snacks
Bij Thai Bhaan bent u (ook) aan het goede adres als u Thaise snacks wilt bestellen. Dit zijn overheerlijke snacks die u thuis zelf kunt bakken in een pan met olie. Deze snacks zijn niet verkrijgbaar bij een toko of supermarkt. Deze snacks worden met behulp van de lekkerste kruiden met de hand bereid. De snacks worden na bereiding ingevroren en worden vervolgens op bestelling bij u thuis geleverd.


Catering

Thai Bhaan verzorgt op verzoek en in overleg met u een Catering voor uw feest. Maak er een onvergetelijke avond van en laat uw gasten kennis maken met de Thaise smaaksensaties. In overleg is de keuze uit verschillende gerechten bij catering meer uitgebreid en denkt Thai Bhaan samen met u mee over wat aansluit bij u en uw gasten. De richtprijs voor catering is vanaf 16€ pp maar is nader te bepalen afhankelijk van wat u zou willen. De catering wordt in chafing dishes bij u op afgesproken tijdstip verzorgd. Minimum aantal personen 10, maximaal aantal personen 25.

Meer weten en/of bestellen, hier kan u de website van Thai Bhaan bezoeken. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen