Vera Venray; Het hele jaar door loungen op eigen terras!

Foto: Vera Venray.

Als er één provincie is waar bourgondisch leven op handen gedragen wordt, dan is het wel in ons mooie Limburg. Ook lekker genieten op eigen terras hoort daar uiteraard bij. Wist u dat u het hele jaar door gebruik kunt maken van uw terras? Vera uit Venray heeft daar namelijk de allermooiste oplossingen voor.

Wanneer uw terras wordt overdekt door een veranda met een lamellendak, houdt u controle over het weer. Is het lekker zonnig, dan kantel u de lamellen open en geniet u meteen van het heerlijke weer. Betrekt het of begint het te regenen? Dan kantelt u de lamellen dicht en zit u meteen droog. Ook wind deert niet, want met de fraaie glazen schuifwanden om de veranda heen kunt u de zijkanten open laten of naar wens helemaal afsluiten, zonder daarbij een opgesloten gevoel te hebben. Sfeerverlichting en terrasverwarming zorgen ervoor dat u zelfs in de winter nog “buiten” kunt zitten!

Meer vierkante meters woongenot met Vera Venray
Laten we eerlijk zijn: uw terras is een belangrijke plaats om te genieten van uw woning en tuin. Een plek waar u samenkomt met familie en vrienden, of even gaat zitten om alleen te genieten. Buitenleven betekent dat u het woonoppervlak van uw woning uitbreidt. Met de veranda oplossingen van Vera Venray kunt u 365 dagen per jaar genieten van meer vierkante meters woonoppervlak.

Bekijkt u de foto’s eens en het zal duidelijk worden dat functionaliteit en sfeer absoluut hand in hand gaan. Overdag een beschutte plek tegen zon, regen en wind. ’s Avonds een sfeervolle plaats om ongehinderd de dag te kunnen verlengen, tot in de kleine uurtjes. Kom eens langs bij Vera in Venray, ook voor alle (binnen)zonwering en rolluiken uiteraard. Met meer dan 50 jaar ervaring helpen we u perfect op weg naar een rijker buitenleven.

Adresgegevens
Vera Venray
De Hulst 19
5807 EW Oostrum LB
+31(0)478 581486
www.vera.nl
[email protected]

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 12:30 uur en van 13:15 tot 17:00 uur.
Showroom: Op afspraak.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen