Laat jezelf heerlijk verwennen bij mini spa BeautyLanguage Venray

Foto: ©BeautyLanguage Venray.

Bij BeautyLanguage Venray staat professionaliteit, kwaliteit en resultaat voorop, voor zowel vrouwen als mannen in alle leeftijdscategorieën. BeautyLanguage Venray richt zich met name op de nagels en de nagelverzorging, maar ook voor een ontspannende massage behandeling in een rustige en sfeervolle omgeving ben je van harte welkom! 

Massagebehandeling bij BeautyLanguage
Het mentale en fysieke zijn bij de mens is vaak met elkaar verbonden. Tijdens een massage komt er endorfine en oxytocine vrij in het lichaam. Er is bewezen dat het regelmatig nemen van massage, een langdurig positief effect heeft op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid. Stress en nervositeit nemen af en een regelmatige massagebeurt kan zelfs de kans op neerslachtigheid en depressie verminderen.

Roxana Pennings heeft 7 jaar geleden een 4 jarige opleiding gevolgd tot allround schoonheidsspecialiste, tijdens deze opleiding heeft zij zich ook gespecialiseerd in vak massage. In het 2e en in het laatste jaar heeft Roxana stage gelopen bij een echte Turkse Hammam, waar voornamelijk massages met schuim op de traditionele manier en lichaam scurbs gegeven werden. Na haar stage is ze daar met veel plezier blijven werken om haar ervaring uit te breiden.

In het 3e jaar van haar opleiding heeft Roxana 3 maanden stage gelopen in het buitenland op een 5 sterren resort, ook hier stonden massages voorop en heeft ze veel ervaring opgedaan.

Nadat ze een tijd bij de Turkse hammam heeft gewerkt is ze langzaam begonnen om naast haar werk mijn eigen salon op te bouwen.

In mijn salon staat het in de watten leggen van de klant voorop. De klant waant zich in een mini spa. Ik zal er alles aan doen mijn klant zo goed mogelijk te behandelen en te verlossen van al zijn klachten! Men onderschat de kracht van een massage wel eens maar het is super belangrijk en goed voor lichaam en geest! 

Soorten massages
Bij BeautyLanguage Venray kun je terecht voor diverse massages. Classic, aromatherapie en scalp- en facial.

BeautyLanguage Venray doet geen erotische handelingen, het gaat hier om een keurige massage waarbij hygiëne voorop staat.

Je kunt bij BeautyLanguage Venray ook terecht voor zowel de verzorging van je natuurlijke nagels als voor:

  • Verstevigen
    Je kunt je natuurlijke nagels met een laagje gel laten verstevigen zodat je nagels niet zo snel breken.
  • Verlengen
    Door middel van het aanbrengen van tips kun je, je nagels elke gewenste lengte en vorm laten geven. Je kunt kiezen voor: Naturel look, French manicure, of geheel gelakt.

Maar er zijn ook allerlei nailart producten aanwezig, waarmee Roxana Pennings iedere set uniek kan maken.
Roxana Pennings werkt met de gelproducten van Tanya Savchencko en de acryl producten van Florence tevens gebruikt ze vele mooie gellakken van diverse merken.

BIAB behandeling voor nagelbijters en broze nagels
Nagelbijters en iedereen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB.

Wat doet BIAB voor je nagels?
“De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.”

Meer informatie
Wens je meer informatie of wil je een ontspannende massage- of nagelafspraak inplannen neem dan contact op met Roxana Pennings via nummer 06 – 39195319 haar salon is gevestigd op Akkelei 6 te Venray.
BeautyLanguage Venray is óók te vinden op Facebook.

Reviews van BeautyLanguage Venray. Graag tot ziens!

Reacties

Cookieinstellingen