[Venray Lokaal] De Oude Melkfabriek en Den Hoebert toch in de race voor huisvesting arbeidsmigranten?

Foto: medic-opleidingcentrum.nl

De Oude Melkfabriek en Den Hoebert toch in de race voor huisvesting arbeidsmigranten? Daar kan VENRAY Lokaal heel kort over zijn: Nee dus!

Zo maken zij in een (pers)bericht duidelijk.

Tijdens de commissievergadering Wonen van dinsdag 27 november kwam de huisvesting van arbeidsmigranten opnieuw aan bod. Naar aanleiding van deze vergadering is er, met name in Leunen, onrust ontstaan of onder andere de Oude Melkfabriek eventueel toch ingezet zal worden als locatie voor (short-stay) huisvesting van arbeidsmigranten.

Ook in de media is hier aandacht aan gegeven, maar VENRAY Lokaal blijft waarde hechten aan hetgeen wat zij en vele burgers belangrijk vinden. Niet daar!

De huidige situatie is dan ook niet anders dan in de afgelopen jaren is uitgedragen in hun verkiezingsprogramma en in het collegeakkoord is overeengekomen. De Venrayse lokale partij staat voor een goede en verantwoorde huisvesting van arbeidsmigranten. Naar de migranten toe, maar ook naar anderen zoals omwonenden. De inrichting van De Hulst is daarvan een voorbeeld. Hier is geluisterd naar de belangen en is op een respectvolle manier overeenstemming gevonden.

Venray heeft nog steeds een tekort aan huisvestingsruimte. Daar vallen de gasten, die hier (tijdelijk) komen werken, ook onder. In de afgelopen jaren is dit heikele onderwerp blijven liggen. Het nieuwe college heeft het voortvarend opgepakt en VENRAY Lokaal steunt dat. Daarbij houden ze rekening met alle belanghebbenden. Nu en in de toekomst.

'

Reacties

article
55308
De Oude Melkfabriek en Den Hoebert toch in de race voor huisvesting arbeidsmigranten?
De Oude Melkfabriek en Den Hoebert toch in de race voor huisvesting arbeidsmigranten? Daar kan
https://venray.nieuws.nl/zakelijk/55308/venray-lokaal-oude-melkfabriek-en-hoebert-toch-race-huisvesting-arbeidsmigranten/
2018-12-03T15:13:15+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/352/2017/06/29101407/westsingel-1-venray-02-570x285.png
Gemeente, Zakelijk