Laat u onderdompelen in een oase van rust in massagesalon TaraVenray

Foto: Tara.

Even weg van alle stress van het bestaan door een ontspannende massage. Evt. met de hele familie. In de nieuwe massagesalon van Tara Venray bieden ze dit alles in een moderne, Thaise ambiance. In gescheiden ruimtes, een of tweepersoons, geniet u van een behandeling waarna u zich als herboren voelt.

Na een massage door één van onze ervaren en deskundige (Thaise) masseuses voelt u zich als herboren. Waarbij op basis van uw klachten, samen met u, een behandelingsschema wordt opgesteld. Denk hierbij ook aan sportblessures en gezichtsmassage.

Een traditionele Thaise massage, sportmassage of een gezichts- of voetbehandeling?
Kiest u voor een heerlijke traditionele Thaise massage of gaat u voor een ontspannen Thaise aromamassage? Laat u zich verwennen door een speciale behandeling met Thaise oliën of heeft u baat bij een sportmassage of nek- en schoudermassage? Ook voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling inclusief hoofdmassage kunt u bij ons terecht. Wilt u uw voeten laten verwennen? Ga dan voor een ontspannen voetmassage.

Een huidverbeterend effect
Voorafgaand aan de massage heeft u de mogelijkheid om warm te douchen. Een traditionele Thaise massage wordt uitgevoerd op een zachte mat op de vloer. Sluit uw ogen en laat u in gedachte meevoeren naar exotische bestemmingen. Geniet van een Oosterse massage en laat u verrassen door het prachtige huidverbeterende effect van onze natuurlijke verzorgingsproducten. Aan het eind voelt uw huid heerlijk soepel aan. Na weer een ontspannen douche zorgen wij voor een kopje kruidenthee of koffie.

Verminderen van stress en lichamelijke klachten
Een Thaise massage helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Het vermindert stress, verbetert de lichaamshouding, en stimuleert uw doorbloeding. Daarnaast bestrijdt het pijnklachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn. Ook voor sportmassage kunt u bij ons terecht, waarbij de dieperliggende spieren worden gemasseerd.

Massages voor alle leeftijden
Het maakt niet uit hoe oud u bent; onze massages zijn geschikt voor alle leeftijden. Laat u meevoeren in een heerlijke schoonheidsbeleving, geniet van de hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën, rustgevende muziek, en rijkelijke verzorgingsproducten die uw huid intensief voeden.

Laat u onderdompelen in een oase van rust

Tara Massage

Weverstraat 4- 5801 SZ Venray

(0478) 750267

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 21:00

Zondag alleen op afspraak minimaal 2 dagen van te voren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen