Harry Pouwels en Pepijn Boots genomineerd voor Rookvrije Generatie Awards

Foto: © Harry Pouwels - VieCuri.

Harry Pouwels (longarts bij VieCuri) en Pepijn Boots (jeugdambassadeur) hebben zich het afgelopen jaar hard ingezet voor een rookvrije generatie, regio Venlo. Ze hebben een waardevolle bijdrage geleverd.

Zo tekenden de bestuurders van VieCuri, Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid, Cohesie huisartsenzorg, gemeente Venlo en GGD Limburg-Noord op 21 november 2018 een convenant om zich samen sterk te maken voor een rookvrije generatie.
De inspanningen van Harry Pouwels en Pepijn Boots zijn niet onopgemerkt gebleven. De landelijke organisatie De Rookvrije Generatie heeft hen namelijk genomineerd voor de ‘Rookvrije Generatie Awards’ in de categorie personen.

Het ambassadeurs-duo zet zich in om kinderen in de omgeving Venlo Rookvrij te laten opgroeien. Op verschillende bijeenkomsten voeren ze het woord en motiveren ze andere deel te nemen aan de beweging van de Rookvrije Generatie. Door hun inzet raken steeds meer personen, verenigingen en organisaties zich bewust van de wijze waarop ze hun bijdrage kunnen leveren.

Tot 13 maart kun je stemmen op de genomineerden. Per mailadres kun je één keer stemmen, je wordt gevraagd om via een retourmail je stem te bevestigen.

Harry Pouwels (longarts bij VieCuri) en Pepijn Boots (jeugdambassadeur) zijn genomineerd voor de Rookvrije Generatie…

Geplaatst door VieCuri op Donderdag 7 maart 2019

'

Reacties

article
60381
Harry Pouwels en Pepijn Boots genomineerd voor Rookvrije Generatie Awards
Harry Pouwels (longarts bij VieCuri) en Pepijn Boots (jeugdambassadeur) hebben zich het afgelopen jaar hard
https://venray.nieuws.nl/zakelijk/60381/harry-pouwels-en-pepijn-boots-genomineerd-voor-rookvrije-generatie-awards/
2019-03-08T10:30:23+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/352/2019/03/07225901/harry-pouwels.jpg
Gemeente, Zakelijk