Voorstelling ‘Ticket to Fantasy’ door Danshuis Venray

Foto: © Danshuis Venray.

Danshuis Venray organiseert een unieke voorstelling voor en door jong en oud in Schouwburg Venray ‘Ticket to Fantasy’ Kom en geniet van de danskunst voor en door dansliefhebbers. ​Virtuositeit, ontroering en verwondering zorgen voor een mooie voorstelling om niet snel te vergeten. Reis mee naar Fantasy……

Ticket to Fantasy is voorstelling over een groep kinderen die met het winnen van een tekenwedstrijd een geweldige prijs hebben gewonnen en mogen reizen naar hun eigen fantasieland. Waar de mensen en de mooie natuur je lokken, alles te koop is en waar je alles deelt en nooit iets echt van jou is.
Ticket to Fantasy wordt gedanst door dansers van Danshuis Venray.

De dansers zijn wezenlijk onderdeel geweest van het creëren van de fantasielanden. Op 29 juni presenteert Danshuis Venray twee keer ticket to Fantasy in de schouwburg Venray. De voorstelling zal plaats vinden om 15.00 en 19.00 uur.

Kaarten bestellen en meer informatie vind je hier! 

Danshuis Venray in de klas
In juli bestaat Danshuis Venray alweer twee jaar. Afgelopen jaar werden zij genomineerd voor de Cultuurprijs en werd  “Danshuis Venray in de klas”  opgestart met een uitgebreid aanbod voor het primair onderwijs. Wil jij voor jullie school een project of workshop organiseren? Danshuis Venray biedt en organiseert leuke, leerzame projecten vanuit leerlijnen voor het basisonderwijs waar plezier voorop staat. Meer weten? Neem een kijkje op hun website en kijk wat zij voor jullie kunnen betekenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen