Massagepraktijk Silvia; Samen op reis, de reis naar binnen!

Foto: Praktijk Silvia.

Als holistische therapeut/natuurgeneeskundige beschikt Silvia over diverse therapieën om geestelijk en lichamelijk herstel te bevorderen. Elke therapie heeft zijn sterke kwaliteiten. Vaker wordt een combinatie van therapieën gebruikt.

Bij natuurgeneeskunde wordt ziekte vooral gezien als een gevolg van uit balans zijn van het lichaam. Bij de behandeling wordt een beroep gedaan op het zelf herstellend vermogen van de mens. Samen zoeken naar mogelijkheden, werken aan herstel verbetering acceptatie balans tussen lichaam en geest en persoonlijke ontwikkeling, verwonderen over wat de natuur ons schenkt en een goed gevoel mee geven. “Wij gaan samen op reis, de reis naar binnen!”

Lichamelijke problemen 
Bij lichamelijke problemen kun je denken aan slecht inslapen of door slapen, hoofdpijn en migraine vage klachten met vermoeidheid, algehele malaise gevoel hardnekkige verkoudheid en griep, keelpijn menstruatie klachten en overgangsklachten, buikpijn baksteen gevoel gewrichtsklachten, nier en blaas klachten darmproblemen.

Emotionele problemen
Bij emotionele problemen kun je denken aan overgevoelig zijn voor spanningen uit de omgeving, niet begrepen worden, veel malende gedachten en zorgen, niet thuis voelen op deze aarde, huilende kinderen. In de avonds en in de nacht bang zijn, ongemakkelijk voelen bij grotere gezelschappen.

Therapieën en massage  
Bij Praktijk Silvia zijn diverse therapieën en massages om geestelijk en lichamelijk herstel te bevorderen. Denkende aan voetreflexzonemassage, holistische massage, healingarts therapie, reading, energetische of haptische massage en nog veel meer. Bekijk alle therapieën welke Praktijk Silvia aanbiedt op haar website.

Wij gaan samen op reis, de reis naar binnen!

Massagepraktijk Silvia
Silvia Willems
Holistisch Therapeut
Gentiaan 26
5803 CT Venray
T: +31 (6) 128 756 50
E: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen