Standhouders gezocht: Eerste editie Mineralenbeurs SteenGoed in Venray

Foto: Mike Gerrits.

Zondag 29 november 2020 wordt in Venray (Limburg NL) de eerste editie van Mineralenbeurs SteenGoed georganiseerd.

Mineralenbeurs SteenGoed, georganiseerd in De Witte Hoeve is, een gezellige, niet al te grootschalige mineralen- en edelstenenbeurs met plaats voor ruim 30 standhouders uit binnen- en buitenland. Gezelligheid door het echte menselijke contact. Voor alle leeftijden en categorieën is er wat te vinden.

Thema
Mineralenbeurs SteenGoed heeft dit jaar als thema “Edelstenen uit de omgeving”. In het bijzonder de Agaten uit Arcen.

Stenen & mineralen
De beste plek om bijzondere stenen te kopen is een mineralenbeurs. Dit is een evenement waarbij een groot aantal mineralen-, fossielen- en edelsteenhandelaren hun waar te koop aanbieden. Op mineralenbeurs SteenGoed zal een variëteit aan materiaal tentoongesteld worden, zodat dit voor iedereen interessant is. Van mooie grote kristalgroepen tot de meest zeldzame, soms bizarre, stenen. Maar ook fossielen, sieraden en edelstenen behoren tot het aanbod van de eerste editie van mineralenbeurs Steengoed.

Organisator Mike Gerrits over Mineralenbeurs SteenGoed; “Als kleine jongen ontwikkelde ik al een passie en fascinatie voor edelstenen en mineralen. Vanuit mijn passie en het samenbrengen van gelijkgestemden is het idee geboren om de eerste editie van de Limburgse internationale mineralenbeurs te organiseren”.

Meer informatie
Mineralenbeurs SteenGoed zal plaats vinden op zondag 29 november van 10.00 tot 17.00 uur in De Witte Hoeve in Venray. Als standhouder op de beurs staan of wens je meer informatie? Neem dan contact op met Mike Gerrits via nummer: 06-18944718. Of bezoek de website: www.beurs-steengoed.com

Reacties