112

Verdachte aangehouden voor fietsendiefstallen station Venray, kelderboxen en heling

Foto: © Politie Venray - Gennep.

Op maandag 29 augustus 2022 hebben agenten een 31-jarige man uit Venray, aangehouden die wordt verdacht van het plegen van fietsendiefstallen, inbraak in kelderboxen en heling van gestolen goederen.

Tijdens een onderzoek door de politie Venray/Gennep kwamen agenten deze verdachte op het spoor. In de omgeving van zijn woonadres in het centrum van Venray werden meerdere gestolen fietsen en goederen aangetroffen.

Uit nader onderzoek bleek dat deze verdachte ook verantwoordelijk was voor de gigantische stijging van fietsendiefstallen gepleegd bij het station in Venray. Tevens werd duidelijk dat de verdachte in nog meer kelderboxen had ingebroken door gebruik te maken van een valse sleutel. Hierbij is vaak niet meteen zichtbaar dat er ingebroken is in de kelderbox. In het vervolgtraject van dit onderzoek richt de politie zich op de helers van deze gestolen fietsen, elektrische gereedschappen en andere aangetroffen goederen. Op 2 verschillende locaties in Horst vonden doorzoekingen plaats. Hier werden 14 fietsen in beslag genomen, diverse gereedschappen en een zitmaaier.

Doe aangifte!
In totaal werden er in dit onderzoek 20 fietsen in beslag genomen. Helaas zijn er bij een aantal fietsen nog geen mensen bekend die hun fiets missen. Het verzoek is daarom om aangifte te doen als er een fiets van je gestolen is. Ook als je geen framenummer hebt, dan kan er altijd gezocht worden op merk en type van de fiets! Het onderzoek is nog niet afgerond, dus doe aangifte als ook jij slachtoffer bent geworden van fietsdiefstal. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Op de afbeeldingen de goederen waarvan de politie de rechtmatige eigenaar nog zoekt


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen