112

Erehaag van vrachtwagens voor omgekomen Daisy Peters-Kuyer

Foto: Daisy Peters - Kuyer.

Al meer dan driehonderd vrachtwagenchauffeurs hebben laten weten mee te doen aan het konvooi voor de omgekomen Daisy (26). Te veel voor een konvooi, daarom wordt het nu één grote erehaag.

Het plan is dat de ruim driehonderd vrachtwagens zaterdag, op de dag van de crematie, om half één langs de Schoenaker in Beuningen (A50) parkeren zodat de rouwstoet daarlangs kan rijden.

Initiatiefneemster en vriendin van de omgekomen Daisy, Frauke Wanschers-Aarts uit Boxmeer, is overweldigd door de enorme respons.

Lees ook; Oproep; aan alle vrachtwagens een roze lint. 

Botsing
Op de snelweg A50 ter hoogte van Oss-Oost is donderdag 24 oktober een vrachtwagen op een andere vrachtwagen geklapt. De achterste vrachtwagen vloog daarbij in brand. De uit Afferden afkomstige chauffeur van die vrachtwagen kwam om het leven. Er was ook een personenauto bij het ongeluk betrokken.

De vrouw reed op de wagen van transportbedrijf Haumann uit Well.

Het oorspronkelijke idee van vriendin Frauke was om een konvooi van vijftig vrachtwagens te regelen voor haar afscheid. Maar na haar oproep op Facebook groeide het aantal deelnemers al snel. Ook op Venray Nieuws werd het bericht méér dan 10.000 keer gedeeld.

Reacties