112

Honderden vrachtwagens in erehaag voor omgekomen Daisy Peters-Kuyer

Foto: Ontvangen via ons Whatsapp nr.

Honderden vrachtwagenchauffeurs hebben gehoor gegeven aan de oproep voor de omgekomen Daisy (26). Te veel voor een konvooi, daarom is het nu één grote erehaag geworden. 

In colonne reden zo’n 50 vrachtwagens zaterdagochtend om 11:30 uur vanuit Daisy’s woonplaats via de A77 en A73 naar Beuningen, waar de 26-jarige chauffeuse is gecremeerd. In Beuningen stonden nog eens honderden vrachtwagens in een ere haag.
De voorste truck herbergde haar kist. Met de erehaag wilden chauffeurs uit het hele land een laatste groet brengen aan hun overleden collega.

Initiatiefneemster en vriendin van de omgekomen Daisy, Frauke Wanschers-Aarts uit Boxmeer, is overweldigd door de enorme respons.

Lees ook; Oproep; aan alle vrachtwagens een roze lint. 

Botsing
Op de snelweg A50 ter hoogte van Oss-Oost is donderdag 24 oktober een vrachtwagen op een andere vrachtwagen geklapt. De achterste vrachtwagen vloog daarbij in brand. De uit Afferden afkomstige chauffeur van die vrachtwagen kwam om het leven. Er was ook een personenauto bij het ongeluk betrokken.

De vrouw reed op de wagen van transportbedrijf Haumann uit Well.

Het oorspronkelijke idee van vriendin Frauke was om een konvooi van vijftig vrachtwagens te regelen voor haar afscheid. Maar na haar oproep op Facebook groeide het aantal deelnemers al snel. Ook op Venray Nieuws werd het bericht méér dan 10.000 keer gedeeld.

https://www.facebook.com/VenrayNieuws/videos/2544836359118828/

Reacties