Vader OG3NE-zussen verliefd op Venrayse Janine Aarts

Foto: Rick Vol en Janine Aarts. Afbeelding: Instagram

Dit weekend maakte Rick Vol, de vader van Lisa, Amy en Shelley (O’G3NE), bekend, dat hij één jaar na het overlijden van zijn vrouw Isolde (48) weer verliefd is.

De 55-jarige Rick Vol heeft zijn hart verloren, aan de 20-jarige Venrayse Janine Aarts. Janine Aarts is groot fan van de dochters van Rick en bezocht al meer dan 100 optredens.

“Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie“, schrijft de 20-jarige Janine Aarts, op Instagram.

Vorige maand postte de vader van Amy, Shelley (beide 22) en Lisa (24) nog een emotioneel bericht over Isolde: “Het zal nooit te bevatten zijn dat je er niet meer bent. Al die minuten, uren, weken en maanden zonder jou. Vandaag alweer een jaar en toch voelt het alsof het verleden week was, dat ik je voor de laatste keer kuste en vertelde ‘hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je ga missen’. Het zal nooit anders zijn, maar ik probeer mezelf eraan te houden, alles uit het leven te halen, te leven voor het geluk. Maar wat mis ik je daarbij, mijn mooie, lieve Isolde.”

Fans van OG3NE laten weten het geweldig te vinden dat hij weer gelukkig is, nadat Isolde – de vrouw van Rick-  13 maanden geleden aan een zeldzame vorm van botkanker overleed.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen