BinckBank Tour en bereikbaarheid VieCuri in Venray

Foto: Binckbanktour.

Venray maakt op dinsdag 14 augustus 2018 voor het tweede jaar op rij deel uit van de BinckBank Tour (wielerronde). Dinsdagmiddag 14 augustus wordt de 2e etappe van deze tour in Venray verreden.

Voor de veiligheid van de wielrenners worden tijdelijke verkeersmaatregelen genomen. Dat heeft consequenties voor de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venray.

Bereikbaarheid
VieCuri is op 14 augustus alleen bereikbaar via de ‘zuidkant’. Op de Zuidsingel kunt u oversteken naar de Westsingel. Daar is een oversteekplaats waar de politie het verkeer zal reguleren. Via de Westsingel kunt u vervolgens VieCuri via de normale route bereiken.

VieCuri is op 14 augustus dus niet via de ‘noordzijde’ te bereiken, omdat de Noordsingel (deels) en de Beekweg onderdeel zijn van het parcours. Houd er dus rekening mee dat u mogelijk iets langer onderweg bent om ons die dag te bereiken en dat u bij de oversteek Zuidsingel-Westsingel wachttijd kunt hebben in verband met het passeren van de wielrenners.

Informatie
Mocht u vragen hebben of meer willen weten over de BinckBank Tour in Venray, dan kunt u contact opnemen met Jaap Litjens, projectleider van de gemeente Venray: [email protected].

Daarnaast is meer informatie te vinden op de website www.binckbanktourvenray.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen