3 november in Helden; #VLOG4KIKA! Ontmoet Youtube ster Dylan Haegens!

Foto: 3 november in Helden; #VLOG4KIKA! Ontmoet Youtube ster Dylan Haegens!

Op 3 november 2019 organiseert Ricardo Runs4 KiKa een kids event voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Niemand minder dan Youtube sensatie Dylan Haegens zal aanwezig zijn voor een Q&A. Met ruim 1,6 miljoen abonnees op youtube, een eigen bioscoopfilm, eigen magazine en de allergrappigste vlogs is Dylan niet meer weg te denken uit de wereld van onze kids.

Naast de Q&A van Dylan zijn er deze dag verschillende activiteiten die in het teken staan van Youtube & Vloggen, zoals een Playstation tournooi, VR game area, make-up tutorials, vlog workshops, glitter&glamour area, slime challenge en verschillende spellen en optredens. Uiteraard is de bar geopend voor een lekker drankje en hapje. Dit alles vindt plaats op 3 november 2019 om 13:00 bij Club Ultra in Helden.

Q&A MET DYLAN HAEGENS!
Met ruim 1,6 miljoen Youtube abonnees, een eigen bioscoopfilm, eigen magazine en de allergrappigste vlogs is Dylan niet meer uit de wereld van de kids weg te denken! Vraag hem het hemd van het lijf tijdens onze Q&A!

GAME AREA! 
Neem deel aan het playstation toernooi of een van de andere VR games, maak ons nat met de Easy Dunker watertank of win leuke prijzen met onze andere leuke games!

GLITTER&GLAMOUR AREA!
Trek een glamorous outfit aan, laat je mooi opmaken of je nagels lakken en poseer voor de camera tijdens onze Glamour Fotoshoot!

CREATIVE AREA! 
Slijm maken, kleuren, knutselen, je eigen vlog of TikTok opnemen? Het kan in de creative area waar de KiKa beer je meehelpt!

HEALTHY SNACK AREA!
Maak je eigen gezonde smoothie op de smoothiefiets powered by KERNgezond of versier je eigen cupcake in de Cupcake bar!

DJ, ACTS, KIDS MODESHOW! 
De gehele middag word je vermaakt door dansacts, een heuse kids modeshow en de leukste liedjes door hun eigen DJ! De bar is geopend dus ook voor ouders, opa’s, oma’s, familie vrienden en kennissen hebben ze een leuke middag in petto!

Datum 3 november 2019
Aanvang 13:00 uur
Locatie Club Ultra in Helden (Peel & Maas)
Entreeticket €5,95! Verkrijgbaar via www.clubultra.nl/tickets of aan de balie bij Sportcenter Balance

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen