Thorbeckepenning voor John Niessen

Foto: Website VVD.

Bij het afscheid van John Niessen als Vice voorzitter van de VVD Regio Zuid is hij onderscheiden met de Thorbeckepenning.
De Thorbeckepenning is een onderscheiding die door het Hoofdbestuur van de VVD alleen in uitzonderlijke gevallen wordt toegekend. Hierbij zijn diverse criteria van belang zoals het meer dan 20 jaar actief zijn geweest binnen de partij.

De Thorbeckepenning is een onderscheiding die door het hoofdbestuur van de VVD alleen in uitzonderlijke gevallen wordt toegekend. John Niessen werd  in 1982 voorzitter van de Venrayse VVD-afdeling en is sindsdien met een onderbreking van vijf jaar in de jaren negentig van de vorige eeuw in diverse bestuursfuncties actief geweest. Niet alleen in Venray, maar ook in Ondercentrale Noord-Limburg, het VVD Limburg-bestuur en sinds de nieuwe partijstructuur ook in de VVD Regio Zuid, omvattende Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Daarnaast zat hij van 2010 t/m 2014 in de gemeenteraad van Venray en maakt hij nu nog steeds deel uit van de steunfractie van VVD Venray.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen