‘Partner in balans’ handvatten om situatie voor partner makkelijker te maken

Foto: Partner in balans - Gemeente Venray.

Milde dementie of milde geheugenklachten raken niet alleen de persoon zelf, maar ook de partner. U kunt te maken krijgen met onzekerheid, veranderingen en moeilijke situaties. De cursus ‘Partner in balans’ biedt handvatten om de situatie ook voor de partner makkelijker te maken.

Wethouder Anne Thielen verwelkomde de organisatoren en coaches vorige week in het gemeentehuis.

De cursus is gratis en duurt 8 weken. Hij bestaat uit een aantal thematische modules. Hierbij wordt u begeleid door een coach, die ook een persoonlijk programma voor u samenstelt. Zo kunt u thuis via de computer of desgewenst via persoonlijk contact aan de slag. Alle coaches zijn trajectbegeleiders van Hulp bij Dementie of ervaringsdeskundigen.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op www.partnerinbalans.nl U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Hulp bij Dementie via [email protected] of 088-610 61 61.

Onderschrift foto: v.l.n.r. Mark Schapendonk (Venray Dementievriendelijk) en Henk Raedts (voorzitter van Centrale van Ouderenverenigingen), wethouder Anne Thielen, Jan van Els (ervaringsdeskundige) en Anita Middendorp (trajectbegeleider bij Hulp bij Dementie)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen