Voorbereidingen 20ste jubileumeditie in volle gang; Bijrijders voor de Truckrun 2019 kunnen zich nog aanmelden!

Foto: © Truckrun Horst.

Zondag 14 april 2019 staat in het teken van de 20ste jubileum editie van Truckrun Horst aan de Maas. Mensen met een beperking kunnen zich aanmelden via de website www.truckrun.nl om als bijrijder mee te rijden met Truckrun Horst.

Aanmelden als bijrijder via www.truckrun.nl
Er zijn nog plaatsen vrij voor deelnemers die mee willen rijden met de 20ste jubileum Truckrun.in Horst. Aanmelden kan via www.truckrun.nl/deelnemers/. Indien je je graag aan wilt melden, maar problemen hebt met vervoer en/of begeleiding om naar Horst te kunnen komen, neem dan contact op met de organisatie via [email protected]. Wij gaan dan samen kijken of er mogelijkheden zijn om daarbij te assisteren.

Er is plaats voor maximaal 300 deelnemers. Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail met een aanmeldnummer. Bewaar dit nummer goed, dit heb je op dag zelf nodig.

Speciale 20ste editie Truckrun
Truckrun 2019 zal een extra feestelijke editie gaan worden, want het is meer dan 20 jaar geleden dat de eerst stoet van trucks en lachende gezichten door de dorpen van Horst aan de Maas en Venray is getrokken. Om dit te vieren, zullen er rondom én tijdens het evenement diverse feestelijkheden worden gepland. Ook zal er voorafgaand aan en tijdens de start in Horst een muzikale happening worden georganiseerd voor het hele gezin.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over de jubileumeditie, kijk op onze website www.truckrun.nl of op www.facebook.com/Truckrunhorst.

Dit is een bericht van Truckrun Horst. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen