BeleefPlus Venray – 27 en 28 september 2019; Evenementenhal Venray

Foto: © BeleefPlus Venray.

Heeft u zin in een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoek aan BeleefPlus Venray op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 in Evenementenhal Venray te Oostrum! Tijdens deze veelzijdige beurs voor actieve 50-plussers is er van alles te proeven, zien, leren, doen en ervaren. Van leuke activiteiten en optredens tot inhoudelijke seminars.

Alle bezoekers van BeleefPlus Venray maken ook kans op mooie prijzen! In samenwerking met KBO Limburg wordt dit jaar de tweede editie van BeleefPlus Venray
georganiseerd. KBO Limburg richt zich, net als BeleefPlus, op actieve ouderen en stelt daarbij informatievoorziening en belangenbehartiging centraal.

Programma
Verdeeld over de beursvloer vindt u meerdere seminarruimtes waar diverse workshops en lezingen plaatsvinden. Schuif bijvoorbeeld aan bij een van de interactieve bijeenkomsten van Brandweer Limburg-Noord! Hier wordt u meegenomen in de wereld van brandveiligheid en leert u meer over het signaleren van brandgevaar in en rondom uw woning. Ook ZwartOpWit Notariaat is aanwezig tijdens BeleefPlus en notaris mevrouw Olga Roffers vertelt u graag meer over testamenten en levenstestamenten tijdens haar seminars.

Podium & mooie prijzen
Op het podium, naast het beursterras, kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie genieten van de modeshows van De Brug Modeservice. Zij stellen u graag op de hoogte van de laatste najaar trends. Ook zal Dansstudio Dancy mooie dansdemonstraties verzorgen op het podium. Alle bezoekers van BeleefPlus Venray maken tevens kans op het winnen van leuke prijzen zoals bijvoorbeeld 2 uur opruimondersteuning van Organized by Josefien!

Praktische informatie
BeleefPlus vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 in Evenementenhal Venray gelegen aan De Voorde 30 te Oostrum. De beurs is geopend voor bezoek van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers van BeleefPlus kunnen gratis gebruikmaken van het parkeerterrein van Evenementenhal Venray.
Door vooraf te registreren heeft u gratis toegang! Dit is mogelijk tot vrijdag 20 september via www.kaartenbeleefplus.nl/venray. Na uw registratie ontvangt u direct per mail uw e-ticket. Niet geregistreerd? Dan betaalt u slechts €5,- aan de kassa. Op vertoon van een KBO, ZijActief Limburg óf Groene Kruis ledenpas heeft u alsnog gratis toegang samen met één introducee! Kijk voor het volledige deelnemersveld, een routebeschrijving en meer op www.BeleefPlus.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen