De Noord-Limburgse Carrière Beurs – 27 & 28 september 2019; Evenementenhal Venray

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 vindt in Evenementenhal Venray een carrière-event plaats: De Noord-Limburgse Carrière Beurs. Deze beurs biedt een mooi platform waar bezoekers, werkzoekend of -oriënterend, en top werkgevers in contact kunnen komen met elkaar. Het tweedaagse event is de uitgelezen kans voor inwoners van de regio Noord-Limburg en Oost- Brabant om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Regionale inslag
Het loopbaanevent is regionaal opgezet: je kunt hier in contact komen met bedrijven welke gevestigd zijn in Noord-Limburg en Oost-Brabant. De Noord-Limburgse Carrière Beurs is geen massabijeenkomst maar een relatief klein opgezette beurs waar exposanten de tijd nemen om met jou als werkzoekende of -oriënterende in gesprek te gaan.

Deelnemers
Het deelnemersveld van De Noord-Limburgse Carrière Beurs is divers. Zo zijn er bijvoorbeeld zorginstellingen en organisaties in de technische branche aanwezig, maar ook overheidsinstanties presenteren zich. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal graag met bezoekers in gesprek gaan over leuke functies en loopbaanmogelijkheden binnen de organisatie! Op de website kun je alvast een voorproefje bekijken van de beschikbare vacatures.

Aanmelden & praktische informatie
Heb je zin gekregen om je te oriënteren op de arbeidsmarkt en in gesprek te gaan met mogelijke toekomstige werkgevers? Meld je dan nu aan voor gratis bezoek aan De Noord-Limburgse Carrière Beurs. Je kunt je aanmelden via de website www.denoordlimburgsecarrierebeurs.nl, je ontvangt dan binnen enkele minuten je e-ticket per mail.
De beurs is op vrijdag 27 en zaterdag 28 september geopend voor bezoek van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegang en het parkeren zijn gratis! Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf het station in Venray is het zo’n 10 minuten lopen naar Evenementenhal Venray.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen