Samenwerking Rabobank Horst Venray en Schouwburg Venray

De theaterzaal van Schouwburg Venray wordt de ‘Rabozaal’. De nieuwe naam van de zaal is gebaseerd op de Rabobank. Rabobank Horst Venray is al een aantal jaren trouw lid van de Theater Sociëteit van het Venrayse theater en gaan nu de samenwerking aan met betrekking tot de theaterzaal.

Directeur Angelique Jansen geeft aan de verbinding met cultuur heel belangrijk te vinden en doopt hiermee graag de theaterzaal tot Rabozaal. Schouwburg Venray laat weten zich enorm vereerd te voelen met deze samenwerking, we zijn tenslotte goede buren. Rabobank Horst Venray laat door de samenwerking zien dat zij Schouwburg Venray een warm hart toedragen en daarbij ook maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Door deze financiële steun ontstaan er nog meer mogelijkheden voor het theater om de spilfunctie te vervullen in het sociaal-cultureel-/bedrijfsleven van regio Venray.

Schouwburg Venray kent al enkele jaren een Theater Sociëteit. Dit is de businessclub van het theater, waarbij het Venrayse theater een toegankelijk netwerk creëert om te netwerken of te ontspannen voor bedrijven in de regio. Rabobank Horst Venray blijft lid van de sociëteit en mag daarnaast met trots de nieuwe naam van de theaterzaal uitdragen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen